sâmbătă, iulie 20 www.impactinolt.ro

Primăria Slatina a mai „adoptat” un fost deputat PSD

Primăria Slatina condusă de social democratul Emil Moț continuă să-și manifeste în manieră proprie interesul față de reducerea numărului de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă – în aparatul de specialitate al primarului apar din când în când „specialiști” din alte județe.

Anul trecut, un post de inspector la Serviciul Lucrări Publice din cadrul Primăriei Slatina era încredințat (pe bază de concurs, normal) unui fost deputat PSD din Maramureș – Gheorghe Zoicaș, care după o perioadă de încasat salariu pentru inspectarea lucrărilor publice locale s-a mutat la Inspectoratul de Stat în Construcții.

Anul acesta, în aparatul de specialitate al primarului Slatinei s-a găsit loc pentru un alt fost parlamentar PSD. În „plasament”, cum s-ar spune, se află acum fostul deputat de Bihor Ioan Sorin Roman, care la ultimele alegeri n-a mai prins loc în Camera Deputaților.

Cu venituri proprii – potrivit declarației de avere – doar din cultivarea cerealelor și creșterea animalelor, fostul deputat de Bihor s-a angajat în primăvară la Primăria Slatina pe un post de consilier superior, în urma unui concurs la care a fost unicul candidat înscris.

Ca și în cazul fostului parlamentar de Maramureș, primăria e doar rampă de lansare spre o funcție care necesită calitatea de funcționar public. Dacă partidul o cere, ce mai contează că postul respectiv putea fi ocupat de un localnic…


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.