miercuri, septembrie 28 www.impactinolt.ro

Când Moț se trezește vorbind, gura păcătosului…

Când nu-l doare în…„indiferență” de orice problemă administrativă sau de nemulțumirile oamenilor, primarul Slatinei postează pe Facebook.

„Îngrijorat și dezamăgit” de situația de la Colegiul Național Ion Minulescu, social democratul Emil Moț le-a transmis recent un mesaj directorilor de școli:
„Le reamintesc tuturor domnilor şi doamnelor directori cât și administratorilor unităților de învățământ, pentru că ei se ocupă direct de achizitiile publice ale școlilor, că dacă au luat un examen, nu înseamnă că sunt de neatins.”

Corect, n-ai cum să fii „de neatins” dacă faci tâmpenii și să rămâi pe post doar pentru că ai un concurs.

Mesajul primarului continuă însă – „nu sunt de neatins, indiferent de conduită şi de ceea ce fac din poziţia de manager sau administrator!”
Oare „gura păcătosului adevăr grăiește”? – deci indiferent de conduită – care poate fi ireproșabilă – și indiferent de performanțe, nici un director de școală cu concurs „nu e de neatins”, adică poate fi oricând schimbat. Păi dacă nu i se pot reproșa conduita și activitatea, de ce nu ar fi „de neatins”?!

În același mesaj, își exprimă primarul Slatinei și aprecierea pentru gestul directorului de la „Minulescu”, care „și-a asumat vina și a demisionat din funcție”, susținând că ”ar trebui să se simtă şi unele dintre persoanele aflate în subordinea sa, oameni care nu şi-au făcut datoria fie din rea voinţă, fie din incompetență!”.

Păi dacă e „pe simțite”, de ce nu s-ar simți mai mulți? Că oameni care nu-și fac datoria „fie din rea voință, fie din incompetență” sunt mai peste tot, inclusiv la primăria condusă de Moț…


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.