sâmbătă, aprilie 13 www.impactinolt.ro

Un polițist de la SCCO Olt, împușcat în cap

UPDATE//Potrivit IPJ Olt, polițistul nu ar fi încercat să-și pună capăt zilelor, tragedia având loc accidental.

”În cursul acestei nopți, în jurul orei 00.54, polițiștii IPJ Olt au fost sesizați, prin apel unic de urgență SNUAU 112, de către un bărbat de 38 de ani, din municipiul  Slatina, cu privire la faptul că acesta a fost sunat de o tânără de 28 de ani, tot din municipiu, care i-a comunicat faptul că, în timp ce manevra un pistol care aparținea legal prietenului ei, ofițer în cadrul SCCO Olt, pistolul s-a descărcat, rănind-o pe aceasta la mână, iar pe prietenul ei în zona capului”, precizează un comunicat al IPJ Olt. Potrivit aceleași surse, în cauză se continuă cercetările sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, pentru stabilirea condițiilor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Știrea inițială

Un polițist în vârstă de 33 de ani din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt a ajuns în această dimineață în stare foarte gravă la spital,  după ce ar fi încercat să-și pună capăt zilelor, împușcându-se în cap.

Din primele informații, se pare că iubita tânărului, rănită la mână în timp ce ar fi încercat să-l împiedice pe bărbat să se împuște, a fost cea care a sunat la 112. Un echipaj SMURD și un echipaj cu medic de la Ambulanța Olt s-au deplasat la locul tragediei.
”De la noi s-a deplasat echipajul cu medic, însoţit de echipajul SMURD. Este vorba de două victime, care prezentau plăgi prin împuşcare – un bărbat în vârstă de 33 de ani, găsit inconștient, cu plagă împușcată frontal stânga, și o femeie în vârstă de 28 de ani, stabilă hemodinamic, cu plagă împuşcată la nivelul mâinii stângi. Ambele persoane au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Femeia, care era foarte agitată și cu un comportament agresiv, a rămas la Spitalul Slatina, iar bărbatul, care era în stare foarte gravă, a fost transportat ulterior la spitalul din Craiova”, a declarat medicul Alina Duminică, purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Olt.

Cazul a fost preluat de polițiști, care fac cercetări pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.