duminică, aprilie 2 www.impactinolt.ro

Sala Polivalentă, încă neterminată: Voiculescu (PNL) se mândrește cu contribuția personală, Moț (PSD) a trecut-o demult pe indicatoare

Începută de pe vremea când primar era Darius Vâlcov, sala polivalentă din Slatina a încremenit de ani buni la stadiul de muzeu al banilor pierduți. Scoasă periodic de la naftalină la mai fiecare campanie electorală, a generat la fel de periodic promisiuni că lucrările vor reîncepe în scurt timp, iar anii au trecut fără nici o schimbare.

Printre cei care anunță cu „satisfacție personală” că obiectivul este iar pe cale de realizare și îi poartă „urmele implicării” se numără președintele PNL Olt, senatorul Liviu Voiculescu.

„Studiul de fezabilitate actualizat al obiectivului de investiţii (Sala Polivalentă din Slatina) a fost predat Companiei Naţionale de Investiţii”, a anunțat ieri senatorul liberal.

Nu este un anunț în premieră, însă. Despre fix același lucru, dar cu mai multe detalii, vorbise cu câteva zile înainte colega sa de coaliție, senatoarea PSD Siminica Mirea, care a primit de la Ministerul Dezvoltării răspuns la noua sa interpelare pe tema sălii.
Model de bune practici în coaliție, cum ar veni, unii cu interpelările, alții cu anunțarea satisfacțiilor…

Revenind la mesajul senatorului liberal, aflăm că se bucură mult că a „contribuit personal la imaginea mândră încă neclară a celei ce va fi Sala Polivalentă a Slatinei”. Adică pe vremea când candida la Primăria Slatina a anunțat că a cerut sprijin de la guvernul de atunci și i s-a spus că da, are de primit – sprijin.

Și cu toată contribuția, din primăvara anului 2020 și până acum tot neclară a rămas „imaginea celei ce va fi”.

Foarte clară în schimb este polivalenta pe indicatoarele puse tot prin 2020 în oraș, semn că și Moț, primarul Slatinei, se bucură probabil la fel de mult de „imaginea mândră” a neterminatei investiții.
Până la urmă e bine și așa, că poate vin turiști s-o viziteze și ajungem din urmă Caracalul la minuni…


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.