vineri, februarie 23 www.impactinolt.ro

”Defecțiune tehnică” la ALDE Slatina

ALDE Slatina ar fi trebuit să-și aleagă azi noua conducere, însă Adunarea Generală care era programată să se desfășoare începând cu ora 17.00 în sala de ședințe a Consiliului Județean Olt a fost amânată din cauza unei ”defecțiuni tehnice” – postul de președinte al ALDE Slatina era vizat și de Alexandru Măceșanu, secretarul organizației municipale, care s-a ocupat de partea de organizare a alegerilor și apoi și-a depus candidatura.

”Nu vor mai avea loc miercuri alegerile, s-a decis amânarea pentru o dată ulterioară. A fost o defecțiune tehnică, la convocator lucrurile s-au încurcat pentru că avem foarte mulți membri neconfirmați. În baza de date sunt de ordinul sutelor, dar unii au plecat, unii au venit, alții nu se știe dacă mai sunt, este nevoie de reconfirmarea acestora și în perioada următoare vom face un efort comun, tot biroul, în acest sens, să punem lucrurile la punct. Domnul Măceșanu, în calitate de secretar al organizației, trebuia să știe că era nevoie de reconfirmarea membrilor”, a declarat Cristian Bircea, actualul șef al ALDE Slatina.

Alegerile pentru desemnarea noii conduceri a organizației municipale ar fi trebuit să aibă loc azi, luni fiind ultima zi în care cei interesați își puteau depune candidatura pentru funcția de președinte. Deși se părea că singurul candidat va fi Bircea, care vineri afirma că nu are nici un fel de emoții, pe ultima sută de metri a apărut o surpriză neplăcută pentru șeful ALDE Slatina – în competiție s-a înscris și Alexandru Măceșanu, secretarul organizației municipale, ale cărui șanse să-l ”detroneze” pe Bircea erau destul de mari în condițiile în care Măceșanu se ocupase de partea de organizare și stabilise, cel mai probabil, și cine vor fi delegații.

Amânarea alegerilor din cauza ”defecțiunii tehnice” îl menține pe Bircea deocamdată în fruntea ALDE Slatina. Dacă Măceșanu se va mai înscrie în competiție, sau dacă până la stabilirea noii date a alegerilor ”defecțiunea tehnică” se va remedia prin numirea unui alt secretar al organizației municipale, rămâne de văzut…


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.