joi, noiembrie 30 www.impactinolt.ro

Adi Crețu, 2 ani și 8 luni cu suspendare pentru maidanezii din Caracal

Judecătoria Caracal a pronunțat azi sentința în dosarul în care Laurențiu Șerban, cunoscut ca Adi Crețu, este acuzat de înșelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată și uz de fals. Acesta a fost condamnat în primă instanță la 2 ani și 8 luni de închisoare, executarea pedepsei fiind suspendată pe un termen de supraveghere de 3 ani.

”Condamnă pe inculpatul Şerban Laurenţiu Adrian la pedeapsa de 2 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune. (…) condamnă pe inculpatul Şerban Laurenţiu Adrian la pedeapsa de 1 an închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de fals în înscrisuri sub semnatură privată. (…)condamnă pe acelasi inculpat la pedeapsa de 1 an închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de uz de fals. (…) inculpatul Şerban Laurenţiu Adrian va executa pedeapsa cea mai mare de 2 ani închisoare, la care se va adăuga un spor de 1/3 din celelalte pedepse, respectiv 8 luni, rezultând pedeapsa de 2 ani şi 8 luni închisoare. (…) dispune suspendarea executării pedepsei aplicate inculpatului Şerban Laurenţiu Adrian, sub supraveghere, pe durata termenului de supraveghere de 3 ani”, se precizează în hotărârea Judecătoriei Caracal.

Instanța i-a impus inculpatului să frecventeze un program de reintegrare socială și să presteze o muncă neremunerată în folosul comunității pe o perioadă de 60 de zile în cadrul Primăriei Slatina și Școlii Gimnaziale „Eugen Ionescu”.
De asemenea, magistrații au admis acțiunea civilă a Primăriei Caracal, Laurențiu Șerban fiind obligat la plata sumei de 103.000 lei, cu titlu de despăgubiri civile, reprezentând prejudiciul produs prin comiterea infracțiunilor.

Acesta a ajuns în boxa inculpaților în urma contractului încheiat de SC Iberia Velvet SRL, firma la care era administrator, cu Primăria Caracal.
„Inculpatul Şerban Laurenţiu Adrian, în perioada februarie – mai 2014 a indus în eroare Primăria municipiului Caracal prin falsificarea unor documente contabile cu privire la îndeplinirea obligaţiilor contractuale referitoare la castrarea, deparazitarea şi vaccinarea a 1013 câini, producând astfel un prejudiciu de 100.490 lei”, precizau reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.