sâmbătă, iunie 15 www.impactinolt.ro

Fost deputat de Maramureș, angajat la Primăria Slatina

Primăria Slatina bifează o nouă ”reușită” în programul local de angajări – nu e vorba de vreo rudă sau vreun tânăr truditor în recentele campanii electorale, cum părea să fie obiceiul, ci de un fost deputat PSD.

Din postura de unic candidat înscris la concursul ce a avut loc pe 24 noiembrie, noul ocupant al unui post de inspector la Serviciul Lucrări Publice din cadrul Primăriei Slatina este Gheorghe Zoicaș, fost deputat PSD de Maramureș în perioada 2008 – 2012.


Potrivit presei din Maramureș, noul angajat al primăriei conduse de social democratul Emil Moț s-a plimbat de-a lungul anilor pe la mai multe partide și a lucrat, pentru o scurtă perioadă, la S.C. Drumuri – Poduri Maramureș S.A, societate la care acționar majoritar este CJ Maramureș.
”Parcursul politic pe care l-a avut Gheorghe Zoicaş poate fi premiat la capitolul traseism. Zoicaş, originar din Dumbrăviţa, cu proprietăţi în Baia Mare şi Cicârlău, a fost membru al Partidului Republican, membru PNL, PSD – partid din care a fost exclus, PDL şi iar PSD, PNL. Când toate uşile partidelor politice i s-au închis, Zoicaş şi-a făcut propriul partid: „Partidul Maramureşenilor”. El este singurul membru, dar şi-a prezentat realizarea ca un partid regional. A fost parlamentar, consilier judeţean, om de afaceri, banul public fiind mereu o atracţie. Fără a lua în discuţie interesele, în luna mai a acestui an, Zoicaş a ajuns director comercial la „SC Drumuri şi Poduri” Maramureş. (…) S-a remarcat şi în domeniul afacerilor. După ce a greşit execuţia la pasajul pietonal peste râul Săsar (podul de la Kaufland), transformând calea de acces în patinoar – pe timp de iarnă – şi pistă pentru căţărare – în alt anotimp, nu prea a mai „prins” lucrări prin Maramureş”, scriau în august jurnaliștii de la maramuresmedia.ro.

Cel mai probabil, postul din Primăria Slatina pentru care a candidat de unul singur fostul deputat de Maramureș e doar ”rampă de lansare”. Spre ce anume, rămâne de văzut…


Un comentariu

  • teodor alexiu

    Rog verificati si implicarea d lui Gheorghe Zoicas ( consilier superior la Primaria Slatina !!!) prin atribuirea directa catre firma Gemodi proiect SRL Bucuresti ( adm Ovidiu Zoicas) a trei (3) lucrari de SF privind combatarea eroziunilor in valaore de 10,000 lei fiecare de catre Primaria comunei Vitoresti ( OLT).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.