luni, mai 16 www.impactinolt.ro

Socrul lui Moț, director general adjunct la CAO. Să curgă apă limpede la robinet…


S-a terminat campania pentru locale, s-au terminat alegerile, liber… Liber la promovări de neamuri, că doar nu mai e nevoie de atenție la imaginea de candidat. În doi pași și trei mișcări se identifică postul, hop și ocupantul. S-a întâmplat recent la Compania de Apă Olt, societate la care acționar majoritar e Consiliul Local Slatina cu al său primar reales Emil Moț.

Ce-i lipsea oare Companiei de Apă Olt ca să funcționeze mult mai bine? Un director, normal, că n-avea destui, dar nu orice fel de director. Fix de un director general adjunct era nevoie, că probabil d-aia curgea apa cenușie la robinet, că n-avea Ușurelu adjunct și postul nu mai avea ocupant de ani buni… Și de ce nu, dacă se poate, și mai ales de ce să cauți în altă parte, dacă resursă umană e destulă?! Păi n-are CAO oameni? Pffff… câtă frunză, câtă iarbă…. Și când printre angajați se numără însuși socrul primarului Emil Moț, ce sens avea să mai cauți și ce sens avea să stea socrul doar șef serviciu la Stația de Epurare? C-a tot stat, din 2017 de când s-a angajat, era nevoie de o promovare. Păi nu dă mai bine să fii pensionar și director adjunct decât pensionar și șef serviciu? Dă, cum să nu dea, că altă prestanță are acum socrul proaspăt instalat adjunct, pe care-l recomandă pregătirea și experiența, normal, că doar nu ginerele sau vocea și talentul, ca pe alții…

Apropo, domnu’ Moț, mai iese Slatina din CAO? Că anul trecut așa ziceați, că analizați posibilitatea asta, că-s lucrările ”extrem de proaste” și calitatea apei nașpa și lumea nemulțumită rău. Sau cu socrul adjunct o să fie apa limpede precum cristalul la robinete?


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.