sâmbătă, aprilie 13 www.impactinolt.ro

Șefa femeilor pesediste din Olt se dezice de funcția politică

Deși conduce de ani buni organizația de femei a PSD Olt și este nominalizată ca membru de drept în Biroul Permanent Județean fix prin prisma funcției de președinte la femei, Cornelia Sulger se leapădă de funcție mai ceva ca nașul de Satana la botez. A fost de-ajuns să planeze un semn de întrebare asupra candidaturii sale la ANRE, și gata – nu e președinte că n-a fost aleasă, nu știe de ce zice lumea și partidul că ar fi.

Propulsată de PSD Olt în 2017 pe un post de membru în Comitetul de Reglementare al Autorității Naționale de Reglementare în Energie (ANRE), Cornelia Sulger a primit azi undă verde pentru un nou mandat. Anterior votului, jurnaliștii de la G4Media au scris că în cazul Corneliei Sulger există suspiciunea că nu ar îndeplini condițiile de eligibilitate, pentru că „Directiva 944/2019 a Uniunii Europene interzice explicit membrilor conducerii ANRE să fie membri ai unor organisme politice”.

Și ce să vezi, surpriză… Ceva de genul „voi mă vedeți, dar nu sunt”, deși n-a trecut nici o lună de la ultima postare pe pagina oficială a organizației de femei în care apare și șefa OFSD Olt, cu nume și prenume și funcție.

Contactată de G4Media pentru a-și expune punctul de vedere în legătură cu această presupusă incompatibilitate, Cornelia Sulger a spus că nu este președinta organizației de femei a PSD Olt: ”Nu a avut loc o conferință județeană în care să fiu aleasă președinte”.
Întrebată cum explică faptul că atât pe pagina oficială de Facebook, cât și în articole de presă este prezentată ca președinta OFSD Olt, Sulger a spus: ”nu știu, am să verific”.

Vorba aia, ce-o fi ăla usturoi…
Adevărul e că pentru un salariu de 45.000 de lei lunar de la ANRE, te poți lipsi de conducerea unei organizații. Măcar la nivel declarativ…


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.