vineri, februarie 23 www.impactinolt.ro

La Loctrans s-a înscris doar nașu’

Azi a fost ultima zi de depunere a dosarelor pentru postul de director general al Loctrans, societatea de transport în comun al cărei unic acționar este Primăria Slatina. Deși inițial se vehiculau doi potențiali candidați – Emil Popa, actualul director al Serviciului Județean de Pază Olt, și finul acestuia – Dan Grecu, directorul tehnic al Loctrans, singurul dosar depus este cel al lui Popa.

Având în vedere faptul că la Loctrans numirea nu se face în urma unui concurs ci în baza selecției de dosare – de dosar în cazul de față, numirea noului director ar trebui să aibă loc, teoretic, în perioada imediat următoare.

Practic, lucrurile nu sunt însă atât de simple; deși Adrian Pop a fost demis luna trecută de la conducerea societății, postul de director general nu este încă liber. Adrian Pop este în concediu medical, ca atare preavizul acestuia este suspendat. Și cum de regulă concediul medical poate fi prelungit, desemnarea noului director ar putea întârzia o vreme.

Motivele care au dus la demiterea lui Pop de la conducerea Loctrans nu au fost încă făcute publice. Contactat telefonic, acesta a refuzat să comenteze subiectul.
Pe rolul Tribunalului Olt există însă un dosar înregistrat la secția litigii de muncă, în care Pop a dat în judecată Loctrans.

Vedem, vorbim…


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.