vineri, aprilie 19 www.impactinolt.ro

Ce spun parlamentarii de Olt despre trecerea la Pro România

Informațiile intens vehiculate în ultima perioadă privind trecerea președintelui PSD Olt, Paul Stănescu, și a unor parlamentari social democrați din Olt la Pro România, partidul condus de Victor Ponta, sunt vehement negate pe plan local. Atât deputații Alexandru Stănescu, Dan Ciocan și Marius Iancu, cât și senatorul Renică Diaconescu, cei patru parlamentari despre care se zvonește că ar intenționa să plece din PSD, susțin că nici măcar nu s-a discutat despre așa ceva. Singurul care nu a putut fi contactat telefonic a fost Paul Stănescu, despre care colegii săi de partid afirmă că va rămâne în PSD.

Declarațiile parlamentarilor

”Categoric nu, nici vorbă de așa ceva, sunt doar zvonuri. Părerea mea, dar și a celorlalți colegi este că trebuie să rămânem o echipă unită aici unde suntem”, a declarat senatorul Renică Diaconescu.

”Nu știu de așa ceva, eu unul nu am nici un gând de genul acesta. Cred că e mult cancan în ultima perioadă. De la Olt este o echipă, noi am candidat pe o listă a partidului, nu suntem pe persoană fizică”, a afirmat deputatul Marius Iancu.

”Astea sunt niște informații așa, scornite… Care vor să se ducă e treaba lor, să se ducă, dar mie nici prin cap nu mi-a trecut așa ceva, eu sunt pesedist și așa rămân. N-am fost niciodată oportunist, eu fac parte din PSD din 2001 sau 2002 și nu plec nicăieri. Nu cred că ar îndrăzni cineva să-i zică lui Dan Ciocan să se abată de la drumul lui… Eu știu că și domnul președinte Stănescu este și va rămâne social democrat, dumnealui e un om echilibrat și nu cred că va pleca. Nu vreau să comentez mai mult și nici nu vreau să-mi treacă prin cap așa ceva, chiar nu cred că s-ar putea întâmpla acest lucru”, susține deputatul Dan Ciocan.

”Nu a fost nici cea mai mică discuție pe această temă, nici la nivelul președintelui, nici la nivelul nostru, al parlamentarilor. Sunt dezinformări. Nu pleacă nimeni”, a afirmat deputatul Alexandru Stănescu, fratele președintelui PSD Olt.

În timp ce de la Olt se neagă categoric trecerea lui Paul Stănescu sau a vreunui parlamentar la partidul condus de Ponta, un pic de fum la focul de moment vine din partea lui Nicolae Bănicioiu, prim vicepreședinte Pro România. ”N-aș vrea să confirm nimic în acest moment”, a spus Bănicioiu, lăsând să se înțeleagă indirect că discuții ar fi.


2 Comentarii

  • CN

    Ori cu ei ori fără ei ,tot un drac! Chiar cred ca va plange cineva din judet după ei? Poate protejati lor. Oricum nu au făcut mai nimic vizibil pentru Slatina si pentru jud.Olt. Nu avem sosea de centură nici pentru Slatina nici pentru Balș! Din mult tarmbitata autostradă Pitesti Craiova nici nu poate fi vorba in secolul acesta si cel viitor. Stanescu a fost și vicepremier si alte functii importante prin guvern. A simtit judetul Olt ceva???!!!! Din cate cunosc stimabili parlamentari au ajuns in fotolii cu functi foarte bine plătite ca urmare a voturilor cetătenilor din Olt,nu de aiurea din țara asta: Eu personal nu ma-am simtit reprezentat de acesti oportuniști. Si nu ma simt reprezentat de nici un parlamentar de Olt,indiferent de culoarea lui politică si oricțt s-ar umfla in pene ei pe la diverse posturi TV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.