joi, aprilie 18 www.impactinolt.ro

Explodează nervii în PSD Olt. Oprescu s-a certat cu Ciocan

Apropierea moțiunii de cenzură dar mai ales informația potrivit căreia se pregătește schimbarea conducerii PSD Olt au agitat rău apele în ”cea mai puternică organizație”. O organizație atât de ”unită”, încât se mai lasă și cu strigături…

Un astfel de episod s-a consumat ieri, în sediul Consiliului Județean, unde era stâns „alaiul” de social democrați care se pregăteau să plece spre Sărbătoarea Nucului din comuna Curtișoara. Sosirea neașteptată a deputatului Dan Ciocan, suspectat că ar fi unul dintre cei care au cerut mazilirea lui Paul Stănescu, l-a iritat maxim pe Marius Oprescu, președintele executiv al PSD Olt, care și-a șocat colegii în momentul în care a început să strige la deputat și să-l întrebe ce mai caută acolo și cum poate să-i facă așa ceva lui Paul Stănescu. Potrivit surselor noastre, Oprescu i-a reproșat, printre altele, că a participat la întâlnirea de la București și acum a venit doar să ”spioneze”, iar Ciocan l-a luat pe ”nu-i adevărat” în brațe. În ciuda primirii extrem de ostile, fostul milițian ajuns deputat a mers după colegii săi la Curtișoara, unde nu a rămas însă mult timp.

Scandalul din PSD Olt mocnește de vineri, după mediatizata convocare a câtorva primari social democrați la București. Că s-or fi dus de bună-voie, să participe la ”puci”, cum spun unii, sau că or fi fost atrași într-o capcană, cum a declarat azi deputatul Marius Iancu, vom afla probabil pe parcurs. Cert este că principalul subiect de discuție a fost schimbarea lui Paul Stănescu din funcția de președinte al PSD Olt, una din variantele de interimari fiind Mihai Fifor, secretarul general al PSD.
Potrivit surselor noastre, la întâlnirea de vineri au fost prezenți Viorica Dăncilă, Darius Vâlcov, Mihai Fifor, Valeriu Steriu și deputatul de Olt Dan Ciocan, despre care se spune că ar fi destul de apropiat de Fifor.
La bursa zvonurilor se vehiculează că o decizie privind conducerea PSD Olt va fi luată după moțiune.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.