sâmbătă, iunie 15 www.impactinolt.ro

Primar PSD către o consilieră USR: „În prostia dumitale, cât ești de proastă”

Când „nu ai trei neuroni pe care să-i pui la treabă” deși acuzi absența lor la alții, gura bate…bunul-simț.

Obișnuit probabil doar cu „poziția ghiocelului” în consiliul local, primarul orașului Corabia, social democratul Iulică Oane, recurge la jigniri când îl irită întrebările opoziției. Limbajul de maidan al celui care ar trebui să fie un exemplu pentru comunitatea locală este consemnat într-un proces verbal al ședinței de la finalul lunii iulie a Consiliului Local Corabia, ținta jignirilor fiind consilierul USR Mihaela Safta, care cerea explicații pe tema casării unui acvariu de 6 metri cubi cu o valoare de inventar de peste 28.000 lei.

Doamna Safta ridică problema propunerii la casare a acvariului. Dnul Oane: acesta s-a spart din cauza variațiilor de temperatură. Se adresează în continuare către doamna Safta precizând că “dumneata, in prostia dumitale cât ești de proastă, crezi ca asta este problema consiliului local? Nu mai fă mișto de mine. Nu ai trei neuroni pe care să îi pui la treabă”, se arată în procesul verbal publicat pe site-ul primăriei.

Dacă ăsta e limbajul într-o ședință de consiliu local, la ce se poate oare aștepta un simplu contribuabil din Corabia care ar îndrăzni să-l deranjeze pe primar cu diverse probleme?


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.