vineri, februarie 23 www.impactinolt.ro

Ministrul Agriculturii dă din nou cu bâta-n baltă

Celebru pentru fraze de genul „mielul o să coste fix exact cât o să plătim pe el”, Adrian Chesnoiu, olteanul numit ministru al Agriculturii, se remarcă prin noi declarații bizare.

Într-un discurs susținut azi la la aniversarea a 170 de ani de la înfiinţarea Universităţii de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti, ministrul a afirmat că „dragostea faţă de pământ şi faţă de această nobilă activitate – agricultura – trebuie însămânţată în inimile copiilor noştri încă de mici”.

Nu din patriotism sau alte motive, cum poate mulți am fi tentați să credem, ci pentru că, spune ministrul, „Poate că mulţi dintre copiii noştri consideră că roşiile excepţionale pe care România le are, ardeii, castraveţii, laptele, brânza, vin pe Facebook, printr-un telefonaş. Lucrul acesta ştim cu toţii că nu este posibil şi trebuie să le răsădim dragostea faţă de pământ şi de activitatea agricolă”.

Așa ceva… mai rar… Oare suferă ministrul pentru că nu i s-o fi insuflat de mic dragostea față de pământ, de a fost nevoie să lucreze pe la Ministerul de Interne până să ia contact cu fotoliile călduțe din Agricultură? Sau așa o fi crezut când era mic, că multe chestii vin de undeva, „printr-un telefonaș”, și acum crede că toți copiii sunt cam prostuți?

Întrebăm, nu dăm cu parul, dar la așa discurs poate n-ar fi rău să-i „răsădească” cineva ideile, eventual să i le și stropească de mană…


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.