vineri, iulie 19 www.impactinolt.ro

După „profesioniștii” lui Stănescu, înscrie în sfârșit și Oprescu

Președintele din acte al PSD Olt, Marius Oprescu, a reușit în sfârșit să-și impună un om pe o funcție la nivel central – un fost angajat al Primăriei Caracal, transferat în urmă cu câțiva ani la Consiliul Județean Olt.

Până acum, PSD Olt se poate mândri cu câteva posturi în administrația centrală – Adrian Chesnoiu pus ministru la Agricultură, Alexandru Stănescu în Comitetul de Reglementare la ANRE, Daniel Bărbulescu – director adjunct la AFIR. Asta teoretic, că practic nu prea se înghesuie nimeni să se mândrească cu numiții – Chesnoiu e iubit de conducerea de la Olt ca sarea-n ochi, Bărbulescu cam la fel, iar despre Alexandru Stănescu, fratele lui Paul Stănescu – cel care încă mai conduce de fapt PSD Olt, se spunea într-o ședință de partid că este „lipsit de caracter și recunoștință”. De voie, de nevoie însă, dacă așa a vrut domn’ președinte Stănescu, ce să mai zici… Vorba aia, „îi și susținem și am fost și consultați”.

Pe lângă ”profesioniștii” lui Stănescu, a reușit în sfârșit și Oprescu să-și promoveze un apropiat – Octavian Daniel Chelemen, fost angajat al Primăriei Caracal transferat în urmă cu câțiva ani la Consiliul Județean Olt, unde ocupa postul de șef birou Audit, este noul președinte al Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM).

Pe consultare cu organizația, normal, s-a făcut si numirea asta, cum altfel, și cine nu-l cunoaște pe promovatul despre care se spune că ar fi fost coleg de școală cu Oprescu înseamnă că n-a fost atent la consultare…


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.