sâmbătă, noiembrie 27 www.impactinolt.ro

„Bătaia electorală” – Primarul comunei Vişina Nouă a încheiat acord de recunoaştere a vinovăţiei

Primarul PSD al comunei Vişina Nouă, care cu câteva luni înainte de alegerile de anul trecut l-a bătut pe preşedintele organizaţiei locale a PNL, şi-a recunoscut vinovăţia în faţa procurorilor. Florin Cristian Ţol a încheiat acord de recunoaştere a vinovăţiei, dosarul în care acesta are calitatea de inculpat fiind înregistrat ieri la Judecătoria Corabia.

Conflictul dintre Florin Cristian Ţol, primarul comunei Vişina Nouă, şi Marcel Florin Şarpe, preşedintele organizaţiei locale a PNL, a avut loc anul trecut, în Sâmbăta Paştelui, mărul discordiei fiind o presupusă pomană electorală. La scurt timp după incident, primarul comunei Vişina Nouă declara pentru Agerpres că altercaţia s-a produs în contextul în care un grup de peste 10 persoane, printre care şi liderul PNL Vişina Nouă, „deghizaţi în voluntari”, distribuiau localnicilor pachete cu alimente.

„Ei vin deghizaţi în voluntari, cu nişte adeverinţe pe propria răspundere, (…) când eu mă lupt să ţin oamenii acasă, că e Paştele, să nu mai facă chefuri, să nu se întâmple ceva, mă duc să le cer un punct de vedere că erau strânşi ei cu 10 maşini, cu portbagajul deschis. N-au trecut 10 minute că vine preşedintele PNL (de la Vişina Nouă – n.r.) la mine, că mă filmează. Altercaţia a fost scurtă: el mi-a rupt hainele, eu am ripostat şi l-am lovit şi i-am spart buza. Nu are altceva. Am fost amândoi duşi la spital, că am şi eu o unghie neagră şi nişte urme pe la gât, că m-a luat de gât, am ajuns la spital, ne-a pus câte o perfuzie la fiecare şi ăsta e tot tam-tam-ul”, declara, pentru Agerpres, primarul comunei Vişina Nouă.

În urma „tam-tam-ului”, Marcel Florin Şarpe a suferit leziuni pentru a căror vindecare au fost necesare, potrivit certificatului medico-legal, 22-24 de zile de îngrijiri medicale, iar Florin Cristian Ţol s-a ales cu dosar penal pentru lovire sau alte violenţe. Audiat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia, primarul comunei Vişina Nouă a recunoscut săvârşirea faptei şi a încheiat un acord de recunoaştere a vinovăţiei care vizează o pedeapsă de 1 an de închisoare cu amânare pe un termen de supraveghere de 2 ani. Dosarul a fost înregistrat ieri la Judecătoria Corabia, termenul stabilit de instanţă fiind 8 iunie.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.