sâmbătă, iunie 15 www.impactinolt.ro

La așa instituție, așa hoți… Cum ar fi să-și ia Primăria o amendă?!

Spargerea casieriei Primăriei Slatina a fost știrea dimineții, de fapt nu atât spargerea în sine cât plecarea hoților cu seiful din clădire băgat în tomberon.

Seiful ar fi fost gol, zic autoritățile, adică și-au luat țeapă hoții, cum ar veni, și de pe urma „jafului” ar face ceva bani doar dac-ar vinde tomberonul, că seiful e mai greu de dat la fier vechi acum, cu poliția vigilentă.

Adevărul e că la cum arată casieria primăriei, trebuiau să anticipeze că e țeapă… Dar și dacă nu i-o duce mintea prea mult, de tupeu sigur nu duc lipsă, că n-ai cum altfel să pleci cu seiful în tomberon pe străzi la 9 seara. Și la așa tupeu, mâine-poimâine te pomenești că-l lasă pe Moț fără produsele de protocol în primărie, să n-aibă un lapte de pus în cafea… Păi da, se poate întâmpla, cum să nu se poată?

Că teoretic și casieria ar fi trebuit să aibă niște minime măsuri de siguranță, chiar dacă-i credem pe cuvânt pe oficiali că nu ramân bani acolo peste noapte – dacă nu paznic, măcar un sistem antiefracție mititel, că uite cum rămase biata instituție fără tomberon – dacă nu furau seiful așa gol cum era el, nu le mai trebuia tomberonul, deci era paguba mai mică.

Și dacă tot e vigilența-n floare, așteptăm să vedem și cuantumul amenzii pentru primărie. Ca la firme, te calcă hoții – iei și amendă că nu ai luat măsuri de protecție…


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.