vineri, februarie 23 www.impactinolt.ro

Șefa femeilor pesediste din Olt, salariu de top la ANRE

Propulsată de partid în 2017 pe un post de membru în Comitetul de Reglementare al Autorității Naționale de Reglementare în Energie (ANRE), Cornelia Sulger, șefa femeilor pesediste din Olt, se poate mândri cu venituri de top. Funcția cu care a recompensat-o partidul îi aduce lunar peste 430 de milioane lei vechi.

Informația apare în cea mai recentă declarație de avere a Corneliei Sulger, postată pe site-ul instituției. Potrivit documentului, șefa femeilor pesediste din Olt a încasat anul trecut 520.890 lei de la ANRE – remunerația de membru în Comitetul de Reglementare, adică peste 430 de milioane lei vechi lunar.

Vag cunoscută pe plan local, anterior numirii la ANRE Cornelia Sulger a lucrat la CEZ și, timp de aproximativ doi ani, a deținut un mandat de consilier județean.
Înainte ca partidul – sau mai bine zis, conducerea partidului – să o promoveze pentru merite politice necunoscute, Cornelia Sulger declara venituri modeste comparativ cu cele de acum – în 2017, declarația de avere a acesteia consemna un venit anual de aproximativ 70.000 de lei – salariul de la CEZ plus indemnizația de consilier județean.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.