sâmbătă, iulie 20 www.impactinolt.ro

PARTIDUL A COMANDAT, PREFECTUL A EXECUTAT: NEVASTA LUI COTOŞMAN S-A ANGAJAT

Îndrăzneşte să crezi că se poate. Se poate, dacă eşti nevasta cui trebuie, să te angajezi rapid la stat. Şi chiar să schimbi jobul rapid, de la o instituţie de stat la alta.

Un exemplu este Marina Cotoşman, nevasta lui Florin Cotoşman, comisar general adjunct cu rang de subsecretar de stat la Garda Naţională de Mediu, care a dat avocatura pe un job la stat. Cu puţin timp înainte de alegerile parlamentare, doamna avocat a dat concurs la Consiliul Judeţean condus de pesedistul Marius Oprescu. Unic candidat, a trecut cu brio de probe şi s-a angajat consilier juridic la serviciul Juridic-contencios din cadrul aparatului de specialitate al CJ.
Jobul nu pare să-i fi plăcut prea mult doamnei Cotoşman – n-or fi fost la înălţimea aşteptărilor provocările funcţiei, nu s-o fi înţeles cu colegii, cine ştie… Ce se ştie însă e că la doar câteva zile după alegeri s-a mutat cu serviciul de bugetar. Alături, la Prefectură, la compartimentul Urmărirea aplicării actelor cu caracter reparatoriu.
Fără concurs de data asta, că doar dăduse o dată unul la CJ, ce sens mai avea… Direct prin transfer rezolvat într-o singură zi, ca să fie bine să nu fie rău. Aşa promisese dom’ prefect la partid, că se rezolvă imediat, şi promisiunea e sfântă când funcţia îţi stă în pixul partidului…

Gura lumii slobodă spune că mutarea ar fi urmată în viitorul apropiat de o avansare pe postul de subprefect, da’ parcă n-am îndrăzni să credem, chiar dacă şi soţul doamnei, înainte de a ajunge subsecretar de stat, era doar auditor la Curtea de Conturi Olt.

Şi fiindcă tot veni vorba de soţul doamnei, mai zilele trecute Florin Cotoşman a primit verde de la Judecătoria Slatina – verde la dosarul în care e inculpat pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe:

În baza art. 346 alin. 2 din Codul de procedură penală constată legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul nr. 5383/P/2015 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina privind pe inculpatul Cotoşman Florin Irinel, trimis în judecată în stare de libertate pentru infracţiunea prev. şi ped. de art. 336 alin. 1 din Codul penal, a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală. Dispune începerea judecăţii cauzei privind pe inculpatul Cotoşman Florin Irinel. Cu contestaţie în termen de 3 zile de la comunicarea încheierii potrivit dispoziţiilor art. 347 alin. 1 din Codul de procedură penală. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 12.01.2017”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.