luni, decembrie 5 www.impactinolt.ro

Şteomlega de la Mediu şi-a angajat nevasta la CAO

Societate la care acţionar majoritar este Consiliul Local Slatina, Compania de Apă Olt ar merita o diplomă la Gala Laureaţilor (rebotezata Slatina, dragostea mea, a lui Vâlcov). O diplomă pentru crearea de locuri de muncă, sau una pentru contribuţia la reducerea şomajului în rândul activului de partid…

De-a lungul timpului, la CAO şi-au găsit joburi călduţe, majoritatea de „frecători de mentă” pe banii fraierilor, diverşi politicieni expiraţi, lipitori de afişe, rude, prieteni, etc. Organigrama şi salariile sunt ţinute la secret, iar posturile se ocupă prin “încredinţare directă”, dar despre cine s-a mai angajat p-acolo afli întâmplător, pe surse sau din diverse declaraţii de avere.

Dorel Şteomlega, de exemplu, fostul pedelist trecut la PSD care, graţie eforturilor din campanii rezistă la conducerea APM Olt mai ceva ca Taft-ul pe coafură, a fost şi el răsplătit de partid cu o funcţie pentru nevastă. Informaţia reiese din cea mai recentă declaraţie de avere a lui Şteomlega, cea din 2016. De la profesor plătit cu ora cum apărea în precedentele declaraţii, soţia acestuia, Daniela Şteomlega, a devenit angajată CAO. Responsabil de mediu, mai exact, un post care se potriveşte mănuşă cu domeniul în care lucrează soţul director la APM.


Potrivit legislatiamuncii.manager.ro, un responsabil de mediu are printre atribuţiile din fişa postului „să pregătească documentaţiile necesare şi să asigure obţinerea autorizaţiilor, acordurilor, avizelor din domeniul protecţiei mediului, necesare pentru desfăşurarea activităţii”.
Ca atare, se putea găsi un ocupant mai bun pentru un astfel de post? Greu de crezut…

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.