sâmbătă, iunie 15 www.impactinolt.ro

Autorul accidentului mortal de la Podul Olt, arestat preventiv

Tânărul care a provocat accidentul de la Podul Olt, în urma căruia o femeie a murit iar soțul acesteia a fost grav rănit, a primit mandat de arestare preventivă.

„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Balş. În baza art. 226 raportat la art. 223 alin. 2 C.proc.pen., dispune arestarea preventivă a inculpatului pe o durată de 30 zile, de la data de 02.03.2023 până la data de 31.03.2023 inclusiv. Cu drept de contestaţie în termen de 48 ore la comunicare”, a decis azi Judecătoria Balș.

Gheorghe Marian Cristian, fiul unui consilier județean PSD, a fost reținut ieri și este cercetat pentru ucidere din culpă, conducerea unui vehicul fără permis și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Potrivit reprezentanților IPJ Olt, testul efectuat după producerea accidentului a arătat că tînărul de 29 de ani se afla sub influența drogurilor în momentul în care BMW-ul pe care îl conducea a izbit frontal mașina în care se aflau cei doi soți.
Anul trecut a rămas fără permis după ce a fost prins conducând pe DN 64 Coteana cu o viteză de 116 km/h pe un sector de drum cu limită de viteză legală maxim admisă de 50 km/h.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.