joi, noiembrie 30 www.impactinolt.ro

Consilier local din Corabia, în conflict de interese administrativ

Agentia Națională de Integritate (ANI) a anunțat azi, prin intermediul unui comunicat de presă, că a constatat starea de incompatibilitate sau conflictul de interese în cazul mai multor aleși locali, printre aceștia aflându-se și Mihaela Safta, reprezentant USR în Consiliul Local Corabia.

„În calitate de consilier local, a participat la ședința C.L. al orașului Corabia din data de 21 aprilie 2021, fără să anunțe la începutul ședinței interesul personal avut în problema supusa dezbaterilor, luând parte la emiterea actului administrativ „amendament” prin care s-a propus micșorarea impozitului pe clădirile nerezidențiale aflate în proprietatea persoanelor fizice (SAFTA MIHAELA deținând în calitate de persoană fizică o clădire nerezidențială-spațiu comercial) și a votat „împotrivă” la adoptarea Hotărârii C.L. privind stabilirea impozitelor și taxelor locale pentru anul fiscal 2022.
Persoana evaluată a încălcat astfel prevederile art. 228, alin. (1) din O.U.G. nr. 57/2019.”, se precizează în comunicatul ANI.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.