sâmbătă, iunie 15 www.impactinolt.ro

Primăria Slatina, contract cu ”sondorul” de casă al PSD

Cu mai puțin de un an înainte de alegerile locale în care își va încerca șansele pentru obținerea unui nou mandat de primar al Slatinei, social democratul Emil Moț pare să fi devenit subit preocupat de modul în care este percepută activitatea primăriei și a ajuns la concluzia că este extrem de necesar un sondaj. Unul pe bani publici, din care să reiasă cât de mulțumiți sunt slătinenii, care le sunt principalele probleme și ce așteptări au – date utile nu doar unui primar preocupat, ci și unui candidat care își pregătește campania…

Serviciile de cercetare de piață au fost achiziționate de Primăria Slatina pe 27 august, de la Psyho Global Consult SRL – una din firmele lui Marius Pieleanu, ”sondorul” de casă al PSD.
Potrivit informațiilor postate pe Sicap, prețul serviciilor care ”vizează obținerea unor informații cu privire la gradul de mulțumire al cetățenilor vis-a-vis de evoluția vieții în municipiul Slatina, identificarea principalelor probleme pe care cetățenii le întâmpină zi de zi, principalele așteptări ale acestora privind activitatea primăriei” este de 45.000 de lei, plus TVA.

Noua achiziție se înscrie probabil în viziunea lui Moț despre reducerea cheltuielilor. În aprilie, primarul Slatinei se declara nemulțumit de buget și anunța public tăieri masive de cheltuieli.
”Deci nu aș putea să spun că e un buget prea bun, chiar absolut deloc. În bugetul pe anul acesta se vor reflecta tăieri masive de la tot ce înseamnă funcționarea primăriei, adică de la salubritate, de la spații verzi, de la cultură, de la sport, tot ce înseamnă funcționarea primăriei”, afirma Emil Moț.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.