duminică, octombrie 17 www.impactinolt.ro

”Voce și talent”. Monica de la primărie, director general în Senat

O mai țineți minte pe autoarea celebrei fraze: ”Mai bine prefer să nu răspund, ca să nu spun ceva ce după aceea o să îmi pară rău să zic că n-am zis bine”? Vocea și talentul au propulsat-o de câteva luni în funcția de director general al Centrului de organizare și promovare evenimente din Senat.

Fostă angajată a Primăriei Slatina, fost consilier județean pe vremea când Darius Vâlcov conducea atât primăria cât și PDL-ul de la Olt, Monica Floarea s-a remarcat pe plan local printr-un interviu care a făcut furori la vremea respectivă. Se întâmpla în 2010, când după 7 luni de la preluarea mandatului de consilier județean, blonda reprezentantă a PDL-ului de atunci a fost incapabilă să răspundă unor întrebări banale:
” – Ştiţi ce populaţie are judeţul Olt?
– (pauză lungă, râde) Să nu vă spun cu virgule şi cu…
Aproximativ, nu vă cer cifra exactă.
– Până în opt zeci de mii… Până.
Populaţia judeţului Olt?
– (pauză) Nu depăşim…
Cât este, aproximativ?
– Nu vreau să vă spun o gafă.
Aproximativ, cât? O sută de mii, două sute de mii, cinci sute de mii?
– Nu, am zis până în opt zeci de mii. Nu depăşim, oricum (la 1 ianuarie 2010, judeţul Olt avea 465.000 de locuitori – n.red.)
Care sunt atribuţiile unui consilier judeţean?
– …….
Ce trebuie să facă un consilier judeţean?
– …….
Ce faceţi, efectiv, acolo?
– …….
Simţiţi că sunteţi utilă?
– …….
Să revenim. Care sunt atribuţiile unui consilier judeţean?
– Mă luaţi cu Statutul (nu există Statut, ci Regulament – n.red.)…
Vă întrebam de atribuţii.
– (pauză lungă) Mai bine prefer să nu răspund, ca să nu spun ceva ce după aceea o să îmi pară rău să zic că n-am zis bine. ”
(Interviul integral aici:https://www.gazetanoua.ro/index/art/t/-mai-bine-prefer-sa-nu-raspund-ca-sa-nu-spun-ceva-ce-dupa-aceea-o-sa-imi-para-rau-sa-zic-ca-n-am-zis-bine-

Anii au trecut, iar blonda Monica nu mai este nici consilier județean, nici angajată a Primăriei Slatina. De prin 2014, ”vocea și talentul” au propulsat-o pe un post de consilier parlamentar la Senat, iar de curând a mai urcat o treaptă în carieră. Cea mai recentă declarație de avere, din octombrie 2018, arată că Monica Floarea deține acum funcția de director general la Centrul de Organizare și Promovare Evenimente din Senat.

Deci, ”puneți mâna pe carte”! Sau nu…

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.