joi, noiembrie 30 www.impactinolt.ro

Marius Bălaşa s-a mutat la ALDE

Vehiculată de ceva vreme, trecerea lui Marius Bălaşa de la PNL la ALDE s-a concretizat azi. Fără demisie pe facebook, cum se poartă în ultima vreme, Bălaşa a semnat direct adeziunea la ALDE, devenind membru al organizaţiei conduse de Niţă şi Ciugulea.
Fostul candidat al PNL la Primăria Slatina a urmat exemplul colegelor de la Inspectoratul Şcolar, Arina Georgescu şi Dalia Cîrstea, care s-au transferat la ALDE cu speranţa că-şi vor conserva funcţiile de inspectori generali adjuncţi. Din păcate pentru ele, s-au ales doar cu o nouă culoare politică, fiind „executate” din posturi mai zilele trecute de aliaţii social democraţi. Dacă Marius Bălaşa va avea aceeaşi soartă sau va reuşi să îşi păstreze postul de director al Casei Corpului Didactic, rămâne de văzut. Spre deosebire de cele două, Bălaşa a fost numit în urma unui concurs, dar s-ar putea să fie doar un detaliu de care să nu se împiedice prea tare social democraţii…

Tot azi, la calitatea de membru PNL a renunţat şi Mihai Cîrloganu, preşedintele organizaţiei judeţene de tineret, care şi-a anunţat demisia pe facebook, acuzând „dispreţul total pe care conducerea partidului şi-l manifestă vizavi de membrii săi”.
Cel mai probabil, Mihai Cîrloganu se va orienta tot către ALDE, la bursa zvonurilor vehiculându-se că va fi urmat şi de tatăl său, Cristinel Cârloganu, directorul AJOFM Olt.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.