sâmbătă, iulie 4 www.impactinolt.ro

Fata președintelui PSD Olt, angajată la ANCOM. Ginerele, la ASF


N-o mai avea ”Oltul puternic” oameni în funcții cheie la nivel central, ca altădată, dar câte un post tot se mai găsește. Ca de obicei, pentru cine se nimerește. Și dacă nu pentru familie, atunci pentru cine s-ar nimeri mai bine?

În familia președintelui PSD Olt, de exemplu, funcțiile au tot curs și pare să funcționeze cumva o lege a compensației – dacă iese unul, după un timp intră doi. În 2017, soția lui Paul Stănescu era și pensionară, dar și angajată pe un post de consilier în Ministerul Educației. După ce informația a devenit publică, jobul din minister a dispărut din declarațiile de avere, la ora actuală nevasta lui Paul Stănescu figurând ca director executiv la Agro Corabia Holding SRL. Pe posturi călduțe s-au angajat în schimb fiica și ginerele președintelui PSD Olt.

Alina Gabriela Stănescu s-a căsătorit anul trecut cu Marius Robert Modan, un tânăr din Redea, iar din primăvara acestui an este angajată pe un post de consilier personal al președintelui ANCOM, Sorin Grindeanu. Același Grindeanu pe care Paul Stănescu îl înfiera cu mânie proletară că se agață de scaunul de premier și ”parazitează guvernarea”, dar așa e în politică, se practică reevaluările…
Declarația de avere a fiicei lui Paul Stănescu consemnează un mic teren, un loc de parcare și un apartament de 100 de metri pătrați în București, toate provenite din donații pe numele său, un teren și o casă în construcție la Redea – pe numele soțului, dar și darul de la nuntă și cununie – 347.200 lei și 148.160 de euro.

La capitolul venituri din ultimul an fiscal încheiat, fiica președintelui PSD Olt a trecut un salariu de 19.400 lei de la Agriso Mobile Soft SRL și 4.000 lei de la Agromec Visina, încasări extrem de modeste comparativ cu cele ale soțului, al cărui venit anual de la Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a fost de 149.647 lei.

Deci pentru familie e de bine, promovăm tineretul mai ceva ca-n programul de guvernare. Pentru PSD Olt pare cam nașpa, dar vedem ce-o ieși din atâta disidență…


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.