sâmbătă, iunie 15 www.impactinolt.ro

„Concurență” pentru fratele lui Paul Stănescu la ADR SV Oltenia

Demisionat de la ANRE nu pentru că ar fi realizat că n-are nici o legătură cu domeniul respectiv ci pentru că CCR urma să anunțe că numirea sa acolo a fost neconstituțională, Alexandru Stănescu, fratele lui Paul Stănescu, s-a reorientat.

Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest (ADRSV) Oltenia a scos la concurs postul de director general și, ce să vezi, fratele lui Paul Stănescu nu mai avea probabil alte proiecte cărora să le dedice întreaga implicare, așa că s-a înscris.

Prima formalitate – depunerea dosarului cu acte și cererea de înscriere adresată președintelui CDR Sud Vest Oltenia, care se întâmplă să fie nimeni altul decât Marius Oprescu, succesorul lui Paul Stănescu la șefia CJ Olt și a PSD Olt – a fost deja îndeplinită și e de bine, Alexandru Stănescu a trecut de selecție. Cea de-a doua formalitate va fi interviul, programat pentru 12 septembrie, ora 12.00.

Candidați cu dosare validate sunt doi, că doar e nevoie și de un pic de concurență, dar gura lumii slobodă pariază deja pe câștigător, deși celălalt candidat e din cadrul instituției. Până la urmă, doar n-o să lăsăm foștii parlamentari care n-au mai prins loc pe liste să se ducă la vreo bursă de joburi sau să dea cu sapa, cum s-ar spune, prin mediul privat…


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.