joi, octombrie 22 www.impactinolt.ro

Primar PSD: ,,Acei oameni cu domiciliul făcut în altă parte ar merita să le iei becul de la poartă!”

Deși în urmă cu câteva zile Paul Stănescu, președintele PSD Olt, afirma potrivit presei centrale că primarii din județ sunt ”foarte mulțumiți” de bugetele alocate, se pare că nu toți îi împărtășesc convingerea. Un exemplu vine de la Icoana, localitate condusă de social democrata Gabriela Mariana Ancuța, singura femeie primar din județ.

Procesul verbal al ședinței de la finalul lunii trecute a Consiliului Local Icoana consemnează nemulțumirea primarului:
”Anul acesta s-a calculat bugetul după o formulă de calcul, am fost la judet si am discutat. Ne-a defavorizat că am 1200000 lei aproximativ de la salariile petrolistilor. Nicio comună nu are bani suficienti să functioneze până la sfârsitul anului. 1763 locuitori avem, se dau 1000 lei pentru fiecare locuitor cu domiciliul in Icoana. Cei fără domiciliu pe Icoana sunt cei care vor drepturi, dar datorită faptului că n-au buletine pe Icoana pierdem bani la buget, fonduri pentru investitii”.

Același proces verbal consemnează și modul în care social democrata consideră că ar trebui tratați cei care locuiesc în comună dar nu au buletine de Icoana:
”Acei oameni care ne încurcă, cu domiciliul făcut în altă parte, ar merita să le iei becul de la iluminatul public aflat la poartă, să nu mai cheltuim cu ei pentru că nu merită”.

#Îndrăznește să crezi…


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.