sâmbătă, mai 18 www.impactinolt.ro

”Austeritate” la Primăria Slatina: mai mulți bani pentru spectacole

Ce poți să faci, ca primar, când vezi că bugetul nu e ”prea bun, chiar absolut deloc”? Anunți că reduci cheltuielile, deci gata cu risipa de bani publici, că doar nu te doare gura…

Nemulțumit la nivel declarativ de fondurile alocate Slatinei, primarul Emil Moț anunța pe 8 aprilie ”tăieri masive” de la salubrizare, spații verzi, cultură, sport, etc.
”Acest buget nu a venit după doleanțele noastre. Trebuia să primim 100 de milioane de lei. Am primit 79 de milioane din care trebuie să mai scădem aproximativ 16 milioane, cheltuieli cu asistența socială. Deci nu aș putea să spun că e un buget prea bun, chiar absolut deloc. În bugetul pe anul acesta se vor reflecta tăieri masive de la tot ce înseamnă funcționarea primăriei, adică de la salubritate, de la spații verzi, de la cultură, de la sport, tot ce înseamnă funcționarea primăriei”, afirma Emil Moț, citat de mai toată presa locală.

La doar câteva zile distanță de la data declarațiilor, pe SEAP apărea și primul exemplu de ”austeritate” marca Moț – ediția de vară a manifestării „Zilele municipiului Slatinaˮ, care anul trecut avea o valoare estimată de 240.097 lei și era adjudecată de unicul ofertant Art Star Sound Master cu 240.000 lei, are anul acesta o valoare estimată de 395.000 lei.

Așa ”tăieri masive” mai rar, așteptăm cu interes restul măsurilor de austeritate…


Un comentariu

  • FLORENTINA Mariana Toporan

    D-le Mot curățenia orașului trebuie sa o menținem precum și spațiu verde,nu te limita doar la parc.deja intr-un an de zile nu s-adat cu maturape aleiile blocurilor pt ca cei de la SALUBRIS SPUN CA TREBUIE SA MAYURE CEI CARE SE OCUPA DE SPATIUL VERDE SI INVERS.NU-TI BATE JOC DE ORAS PT CA AI GASIT UN ORAS FOARTE CURAT SI SPATII VERZI CARE ERAU INGRIJITE
    ..MERGI FARA MADINA PRIN ORAS,DISCUTA CU CEI CARE TE-AU VOTAT.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.