miercuri, septembrie 28 www.impactinolt.ro

Moț mai dezvoltă un pic Slatina – primăria cumpără publicitate de 2 milioane de lei

Cu multe probleme ale orașului încă nerezolvate, Primăria Slatina condusă de social democratul Emil Moț pare să fi identificat deja ce este prioritar să se facă din bani publici și investește o sumă considerabilă în publicitate.

Cum de la viziune la faptă nu-i decât un pas, pe portalul achizițiilor publice a apărut, în ultima zi a anului trecut, un anunț de participare la licitația pentru „Servicii de informare, promovare și publicitate media a activității Primăriei Slatina” – acord cadru pe doi ani, cu o valoare estimată de 2 milioane lei.

„Obiectul achiziției îl constituie încheierea unui acord-cadru, care are ca scop: – Servicii de informare, promovare şi publicitate media a activității Primariei Municipiului Slatina prin intermediul unui post de televiziune locală cu emisie digitală: * Producții video * Anunțuri de tip info-text de interes public – Servicii de informare, promovare și publicitate media a activității Primăriei Municipiului Slatina prin intermediul unui post de radio local -Servicii de informare, promovare și publicitate media a activității Primăriei Municipiului Slatina în presa scrisă și online: * Presa scrisă * Portal on-line cu profil social media. Cantitatea minimă estimată a acordului cadru – 1.386 minute emisie, 40.000 cmp. spații publicitare, 60.000 cuvinte. Cantitate maximă estimată a acordului cadru – 12.224 minute emisie, 80.000 cmp. spații publicitare, 120.000 cuvinte”, se arată în anunțul potrivit căruia data de deschidere a ofertelor este 7 februarie.

O achiziție similară a făcut Primăria Slatina și în anul electoral 2020, acordul cadru încheiat atunci ușurând bugetul local de aproximativ 1,6 milioane lei. Câștigătoare a licitației de atunci (și probabil și a celei de acum) a fost firma care deține licența de emisie a postului local de televiziune Olt TV, SC Date Advertising SRL, administrată de Andra Bărbulescu – fina-denunțătoare a lui Darius Vâlcov, judecată la rândul său pentru dare de mită.

#dezvoltamSlatinapeviziune
#sacurgăodelepebanipublici


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.