luni, iunie 1 www.impactinolt.ro

Șeful Direcției Economice Slatina, un bugetar fericit

Apropierea campaniei electorale și dorința de a da bine în fața șefilor politici par să reducă la zero în unele cazuri simțul ridicolului. Un exemplu în acest sens vine de la Alin Calotă, șeful Direcției Economice din cadrul Primăriei Slatina.

Sub genericul ”Îndrăznește să crezi”, pe pagina de socializare a PSD Olt a fost postată imaginea unei tinere care întinde mâna spre produsele din raftul unui supermaket, însoțită de mesajul ”Guvernul PSD a majorat salariul minim brut de la 1250 lei la 2080 lei.”

Printre ”plăcuțe suedeze” și aprecieri, apare și următorul comentariu:
”DA! Acum putem spune ca ne este mai ușor! Adică sa ai salariul dublu, este totuși o realizare, (MARE)! Felicitări!”.

La o primă vedere, poți fi tentat să crezi că afirmațiile aparțin unui amărât plătit cu minimul pe economie, care chiar se bucură pentru orice leu în plus. Nici vorbă însă de așa ceva, extaziatul este Alin Calotă, șeful Direcției Economice din cadrul Primăriei Slatina, care încearcă probabil să demonstreze că merită un loc pe lista comunicatorilor PSD. Până se va lămuri partidul, cert e că gura păcătosului adevăr grăiește, unui bugetar care încasează cam 7.000 de lei lunar chiar îi este mai ușor… Felicitări, la naiba, pentru așa o realizare (MARE)!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.