luni, decembrie 5 www.impactinolt.ro

Primarul orașului Corabia, urmărit penal

Numărul primarilor olteni cu probleme de ordin penal continuă să crească. Cel mai recent exemplu vine de la Corabia, oraș al cărui edil ar putea lua contact cu boxa inculpaților în viitorul apropiat.

Informația privind existența unui dosar penal pe numele lui Iulică Oane, primarul PSD al orașului Corabia, dar și al secretarului primăriei, Tănțica Dospiniu, apare pe portalul Curții de Apel Craiova, instanță care la finalul lunii aprilie a admis o cerere formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Corabia.
Solutia pe scurt: Admite cererea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Corabia şi desemnează Judecătoria Slatina pentru judecarea cauzei în primă instanţă, în situaţia în care se va emite rechizitoriul în dosarul de urmărire penală nr. 1414/P/2018. Definitivă.

Potrivit unor surse, dosarul vizează falsificarea unei hotărâri de consiliu local prin care a fost înființată societatea Utilități Publice Corabia. În baza acelei HCL s-ar fi făcut un alt statut, în care nu s-a mai regăsit prevederea privind controlul activității societății. Acuzațiile din dosar sunt de fals, uz de fals și abuz în serviciu.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.