luni, iunie 1 www.impactinolt.ro

Polițist de top din Argeș, fost luptător K1, la Școala de Poliție Slatina

Echipa de formatori a Centrului de Formare și Perfecționare a Polițiștilor ”Nicolae Golescu” din Slatina se completează cu un polițist de top, fost luptător K1. George Fir, polițistul din Argeș care anul trecut le-a dat o lecție usturătoare celor trei bărbați de etnie romă care l-au șicanat în trafic și apoi l-au atacat cu bâtele, este noul ocupant al catedrei de Educație fizică din cadrul Școlii de Poliție Slatina.

Postul de ofiţer specialist I (formator), existent la nivelul Centrului de Formare şi Perfecţionare a Poliţiştilor „Nicolae Golescu” Slatina – Catedra de Pregătire Poliţienească, a fost recent scos la concurs, rezultatele finale publicate pe site-ul instituției arătând că George Fir a obținut nota 9,70.

Polițistul argeșean a devenit cunoscut opiniei publice după ce în luna august a anului trecut a fost implicat într-un incident mediatizat la nivel național. Aflat în timpul liber, acesta se deplasa cu motocicleta spre Pitești când a fost șicanat în trafic de trei bărbați de etnie romă dintr-un BMW.

La intrarea în comuna Bascov, lângă Piteşti, romii l-au blocat, i-au pus maşina în faţă, iar poliţistul a căzut cu motocicleta. Convinși probabil că au de-a face cu o ”pradă ușoară”, cei trei bărbaţi au coborât din maşină cu bâte pentru a-l lua la bătaie, dar au primit o lecție usturătoare, fiind făcuți rapid KO.

Potrivit presei argeșene, George Fir este unul dintre cei mai apreciați polițiști din Argeș, a lucrat ani de zile în Trupele Speciale, a fost luptător K1 și fostă gardă de corp pentru un judecător care ancheta crimele din Kosovo şi pe care l-a însoţit în deplasările în teren, pentru cercetări sau identificare de martori.

 

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.