joi, august 6 www.impactinolt.ro

Cod portocaliu de ninsoare și viscol. Vineri, școlile vor fi închise

Cursurile din toate unitățile de învățământ preuniversitar de stat din județul Olt vor fi suspendate vineri, 23 martie, decizia Inspectoratului Școlar Județean fiind luată după ce Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare cod portocaliu de ninsori abundente și viscol.

În perioada 22 martie, ora 23.00 – 23 martie, ora 15.00, mai multe județe printre care și Oltul se vor afla sub incidența unui cod portocaliu de ninsoare abundentă, meteorologii avertizând că stratul de zăpadă va fi consistent, temporar va viscoli și vizibilitatea va fi scăzută.
”În sudul Banatului și al Olteniei, în cea mai mare parte a Munteniei și a Dobrogei ninsorile vor fi abundente, iar vântul va avea intensificări cu viteze de 50…60 km/h și temporar 65…70 km/h, viscolind și local troienind zăpada și determinând diminuarea vizibilității”, precizează ANM.

Având în vedere avertizarea meteo, Inspectoratul Școlar Județean a decis ca vineri, 23 martie, cursurile să fie suspendate în toate unitățile de învățământ preuniversitar de stat din județ.

 

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.