joi, octombrie 22 www.impactinolt.ro

TSD Olt își alege noul președinte printr-o procedură ”mai spectaculoasă”

SAMSUNG

Organizația de tineret a PSD Olt a rămas fără președinte de la începutul acestui an, mandatul lui Ionuț Ivan încetând ca urmare a împlinirii vârstei de 35 de ani. Alegerea noii echipe de conducere a TSD Olt va avea loc la începutul lunii mai, iar procedura va fi una ”mai spectaculoasă”, susține Ionuț Ivan.

”Mandatul meu a încetat de la începutul acestui an datorită vârstei, am împlinit deja 35 de ani și nu mai puteam ocupa funcția de președinte al TSD Olt. Conferința județeană pentru alegerea noii conduceri va avea loc la începutul lunii mai. Avem un calendar, alegerile la nivel de comune s-au finalizat, de pe 15 martie încep alegerile la nivel de orașe și municipii, iar la începutul lunii mai vor fi la nivel de județ. Va fi o nouă generație de tineri, toată echipa care va fi aleasă la județ va fi nouă, nu cred că se va mai regăsi cineva din actualul birou”, a afirmat Ionuț Ivan, care a precizat că la ora actuală nu mai deține nici o funcție politică, fiind doar un ”simplu membru”.

Potrivit acestuia, pentru funcția de președinte al TSD Olt vor exista mai mulți candidați, pentru că există o ”procedură”.
”Vor fi cu siguranță mai mulți candidați, pentru că fiecare organizație va desemna câte un candidat. Așa le-am impus eu, le-am cerut acest lucru pentru a fi mai spectaculoasă procedura”, a spus Ivan, care susține că nu e vorba de o mimare a competiției, ci de un demers menit să stimuleze implicarea tinerilor.
La ora actuală, conducerea TSD Olt este asigurată de președintele executiv Octavian Stănescu (n.r. viceprimarul Caracalului).


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.