miercuri, decembrie 19 www.impactinolt.ro

Asistentă ucisă de un infirmier la Psihiatria Slatina. După comiterea crimei, bărbatul s-a sinucis

O asistentă în vârstă de 45 de ani de la secția Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență Slatina a fost ucisă sâmbătă noaptea cu mai multe lovituri de cuțit de un infirmier cu care avea o relație. După comiterea crimei, bărbatul s-a sinucis.
Tragedia s-a petrecut sâmbătă noaptea, într-un cabinet al secției Psihiatrie a SJU Slatina. Alarmați de scandal și de țipetele disperate ale femeii, colegii lor au încercat să deschidă ușa, dar nu au reușit. Potrivit anchetatorilor, medicul de gardă a fost cel care, în jurul orei 02.00, a sunat la 112. Pompierii au reușit să deblocheze ușa și au găsit trupurile pline de sânge ale celor doi. Femeia fusese înjunghiată în repetate rânduri, iar bărbatul își tăiase venele și gâtul.
”Din cercetările efectuate până acum a reieșit că cei doi aveau o relație, iar crima s-a produs pe fondul geloziei. Trupul femeii prezenta multiple lovituri de cuțit. El și-a tăiat venele iar apoi și-a aplicat o tăietură la nivelul gâtului”, a precizat Anca Anuța, prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.