marți, aprilie 30 www.impactinolt.ro

Fostul primar al Scorniceștiului, în așteptarea sentinței

La aproape trei ani de la trimiterea în judecată, dosarul în care Constantin Nedelea, fost primar al orașului Scornicești, este acuzat de abuz în serviciu și delapidare se apropie de un final în primă instanță.

După un lung șir de amânări, azi a fost ultimul termen al procesului la Judecătoria Slatina.
”Rămâne în pronunţare potrivit articolului 391 alin. 1 C.p.p”, se precizează în încheierea Judecătoriei Slatina. Potrivit articolului menționat, deliberarea şi pronunţarea hotărârii se fac în ziua în care au avut loc dezbaterile sau la o dată ulterioară, dar nu mai târziu de 15 zile de la închiderea dezbaterilor.

Constantin Nedelea a fost trimis în judecată în mai 2015.
”Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina au finalizat cercetările şi au dispus la data de 08.05.2015 trimiterea în judecată a inculpatului Nedelea Constantin, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de abuz în serviciu (238 de acte materiale) şi delapidare (5 acte materiale), solicitând Judecătoriei Slatina menţinerea măsurii preventive a controlului judiciar faţă de inculpat şi menţinerea măsurii asigurătorii a sechestrului asupra bunurilor imobile aparţinând inculpatului Nedelea Constantin până la concurenţa valorii probabile a pagubei în sumă de 211.215,11 lei”, preciza un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina.

Constantin Nedelea a fost primar al orașului Scornicești în perioada 2004 – 2012. Din ianuarie 2017, acesta este director al CAO Scornicești.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.