vineri, martie 29 www.impactinolt.ro

Disjungeri din dosarul lui Vâlcov. Fratele Laviniei Şandru, cercetat


Valul de denunţuri declanşat în 2015 de arestarea lui Darius Vâlcov, când mulţi şi-au descoperit subit talentele ascunse de „scriitori” încercând să-şi scape şeful sau pielea, după caz, a dus la numeroase disjungeri din dosar.

În unul din dosarele disjunse, procurorii DNA verifică modul în care au fost achiziţionate mai multe imobile al căror proprietar ar fi de fapt Vâlcov.

„S-a dispus disjungerea cauzei şi continuarea cercetărilor într-un alt dosar, cu privire la infracţiunea de spălare de bani în legătură cu achiziţionarea următoarelor bunuri:
-un apartament pe societatea comercială SC Enero Prod SRL;
-2 terenuri, unul în suprafaţă de aproximativ 80 de hectare pe numele lui Şandru Tudor, cumnatul lui Vâlcov Darius Bogdan, şi unul în suprafaţă de 9 – 10 hectare pe numele lui Langa Bogdan, vărul primar al lui Vâlcov Darius Bogdan;
-un imobil construcţie situat pe strada Lipscani din Slatina, pe societatea SC Aceti SRL;
-un imobil construcţie învecinat cu imobilul mai sus menţionat de pe strada Lipscani, pe societatea SGV Development SRL, aparţinând lui Mocanu Marian Alexandru:
-2 blocuri în construcţie situate pe strada Strehareţi, pe societatea SC Aceti SRL;
-blocul V28 situat în centru municipiului Slatina, pe societatea SC Aceti SRL;
-apartamentul nr. 4 din blocul V23, pe numele lui Ovidiu Logigan;
-apartamentul nr. 3 din blocul V23, pe societatea Enero Prod;
-un autoturism Audi A8 achiziţionat din Germania pe numele lui Langa Bogdan”, se precizează în rechizitoriul procurorilor DNA.

Tudor Şandru, fratele Laviniei Şandru, fosta soţie a lui Darius Vâlcov, a fost prezent miercuri la Inalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Deşi era citat în calitate de martor în dosarul de corupţie al fostului său cumnat, Tudor Şandru nu a mai fost audiat de instanţă. Acesta a fost anunţat de preşedintele completului de judecată că nu mai trebuie să dea declaraţii în calitate de martor, pentru că speţa care îl viza a fost disjunsă, iar dosarul privind achiziţia terenului din Piatra Olt este în continuare la organele de cercetare penală.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.