joi, aprilie 25 www.impactinolt.ro

Fosta polițistă Melania Renghea, eliberată condiționat

Condamnată definitiv în mai 2016 la 5 ani de închisoare pentru tentativă de omor calificat, fosta polițistă Melania Renghea scapă de gratii. Decizia aparține Judecătoriei Craiova, care a admis săptămâna trecută propunerea privind eliberarea condiționată a fostei polițiste.

Soluția pe scurt: În temeiul art. 587 C.proc.pen., admite propunerea de liberare condiţionată formulată de Comisia pentru individualizarea regimului de executare a pedepselor privative de libertate pentru condamnata Renghea Melania Celestina, deţinută în Penitenciarul Craiova – Pelendava. Dispune liberarea condiţionată a condamnatei Renghea Melania Celestina de sub puterea mandatului nr. 650/2016 emis de Tribunalul Olt, în baza sentinţei penale numărul 313/2015 pronunţată de Tribunalul Olt. În baza art. 275 alin. 3 C.p.p cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. În baza art. 275 alin. 6 C.p.p onorariul avocatului din oficiu, în cuantum de 313 lei, rămâne în sarcina statului. Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare.

Fosta polițistă a fost trimisă în judecată în 2013, pentru tentativă de omor calificat după ce și-a înjunghiat fostul șef, comisarul Gheorghe Barbu. Un an mai tarziu a fost condamnată de Tribunalul Olt la 3 ani și 6 luni de închisoare, dar în urma apelului s-a dispus rejudecarea. În 2015, sentința Tribunalului Olt a fost de 3 ani cu executare, însă Curtea de Apel Craiova a decis majorarea pedepsei la 5 ani.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.