sâmbătă, decembrie 14 www.impactinolt.ro

Fostul șef al IPJ Olt, posibil președinte al organizației de pensionari a PNL Olt

Decizia liberalului Aurel Roșu de a se retrage din viața politică lasă vacant atât un post de consilier local în CL Slatina, cât și funcția de președinte al organizației de pensionari a PNL Olt. Potrivit listei de supleanți, mandatul de consilier local îi va reveni lui Corneliu Colpacci. Funcția de președinte interimar al pensionarilor liberali olteni va fi preluată, cel mai probabil, de fostul șef al IPJ Olt, Ion Voicu.

Contactat telefonic, Liviu Voiculescu, președintele PNL Olt, a precizat că o decizie privind desemnarea celui care va conduce organizația de pensionari va fi luată la următoarea ședință a Biroului Permanent Județean (BPJ).
”Domnul Voicu poate fi, într-adevăr, o variantă, dar o decizie va fi luată cu consultarea colegilor mei în prima ședință a BPJ”, a spus Voiculescu.
Fostul șef al IPJ Olt a devenit membru al PNL la începutul acestui an.

Atât funcția de președinte al pensionarilor liberali olteni cât și un post de consilier în CL Slatina rămân vacante ca urmare a deciziei lui Aurel Roșu de a se retrage din politică.

”Am decis să renunț la activitatea politică pentru o perioadă nedeterminată, mi-am anunțat decizia în ședința de joi a BPJ. Nu m-a supărat nimeni din partid, m-am bucurat de respectul și considerația colegilor din PNL, dar vreau să iau o pauză. Rămân un liberal convins, dar am nevoie de mai multă liniște, de aceea am luat această decizie. (…) Am fost prim vicepreședinte în Consiliul National și am renunțat tot din motivele astea, nu puteam să stau toată ziua pe la Baia Mare, pe la Constanța, la Suceava, obosisem de nu mai puteam să stau nici în mașină. (…) Pentru binele partidului renunț la toate astea  că mai sunt oameni buni, poate și mai buni, și e păcat să țin un loc blocat și să nu beneficieze alții de el”, a declarat Aurel Roșu.

 

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.