duminică, aprilie 18 www.impactinolt.ro

Primăria Coteana investește în bănci. Bănci pentru parc

Aflată pe lista primăriilor care luna trecută au primit bani din fondul de rezervă al Consiliului Județean pentru buna desfășurare a activității până la finele anului, Primăria Coteana pare să-și fi identificat prioritățile. La doar câteva zile de la ședința CJ în care i s-au alocat 40.000 lei, Primăria Coteana a cumpărat bănci – 100 de bucăți, că era ,,super ofertă”.

Inițial, primăria condusă de social democratul Vasile Costea a vrut să achiziționeze 50 de ,,băncute parc cu spătar si mânere laterale, confectionate din metal si lemn lăcuit rezistent la intemperii. Șezutul este format din 3 dulapi din lemn lăcuit cu lungimea de 120 cm, iar spatarul din 2 dulapi lemn lăcuit cu lungimea de 130 cm”, prețul fiind de 450 lei bucata.

Ghinion însă, cum ar spune un clasic în viață, pe 30 octombrie achiziția de pe SEAP este refuzată de ofertantul Godfather Emotion: ”Motivul respingerii: Oferta de 450 lei/bucata este valabilă pentru un număr mai mare sau egal cu 100 bucăți”.

De teamă probabil să nu rateze o așa super ofertă și să rămână fără băncuțe în prag de iarnă, Primăria Coteana se conformează și pe 31 octombrie cumpără dublul cantității pe care o voia inițial: 100 de băncute, care ”ușurează” bugetul localității de 45.000 lei.

Anul trecut, primăria a cumpărat de la aceași societate alte serii de băncuțe, prețul fiind însă mai mic și necondiționat de cantitate: în iunie 2017 – 25 de bănci, în decembrie 2017 – 48 de bănci, de fiecare dată cu 380 lei bucata. Ceva mai scumpe au fost cele din mai 2017 – 6 bucăți cu spătar ,,model canapea”, la 750 lei fiecare.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.