luni, martie 30 www.impactinolt.ro

Fosta şefă a OFSD Slatina a demisionat din partid

Cristina Tomireanu, fost preşedinte al femeilor pesediste din Slatina, a demisionat luna trecută atât din Consiliul Local Slatina cât şi din partidul în care părea să fie unul din oamenii de bază. Oficial, explicaţia ar ţine de motive personale. Neoficial, la bază ar fi un concurs cu cântec. Mai exact, cel pentru postul de director adjunct la CSM Slatina, pe care demisionara Tomireanu l-a picat.

Un şut în fund e un pas înainte, spune o veche zicală ce pare să se aplice, parţial, şi în cazul de faţă. Deocamdată pasul înainte nu se vede decât la nivel de îndreptare a coloanei vertebrale, ca atare ne limităm la şutul în fund, venit sub forma respingerii candidatei la concursul de la CSM. De ce şut? Păi să vedem: a vrut mai întâi şefă la Direcţia Economică, solicitare tratată cu „acolo nu se poate”. Apoi, CSM, instituţie aflată în subordinea primăriei Slatina, scoate la concurs postul de director adjunct. Cristina Tomireanu se înscrie, cu undă verde de la partid, trece de verificarea dosarelor şi surpriză: peste comisie a dat corectitudinea şi candidata a picat. Ghinion! N-a avut aceeaşi baftă ca finu Kety, cel mai bun pentru şefia CSM, sau ca restul cârlanilor pe care i-a recomandat doar carnetul de partid să ocupe anumite funcţii. De la „ghinion” i s-a pus pata – a renunţat şi la mandatul de consilier local, şi a dat cu flit şi partidului.
Nu doar cu flit, ci şi cu reproşuri strigate atât în faţă liderilor, cât şi pe reţele de socializare:
Poate conducerea Slatina va îndrepta scara valorilor morale in partid”
„Îmi place politica, dar aia fair-play …”
„Poate am greșit mai multe, greșesc când nu accept ca oamenii pot fi schimbați de bani, greșesc ca in politica pot fi si prietenii fără interese”.
Ce a descoperit Cristina Tomireanu? Apa caldă nu, doar acelaşi lucru pe care l-au simţit şi alţii înaintea ei, care au căzut în dizgraţia liderilor de partid. Nu contează câte afişe lipeşti, nici cât cotizezi sau ce acţiuni organizezi pentru a contribui la buna imagine a partidului, nici măcar cât de preş te faci în faţa şefilor. A simţit-o pe propria piele nu doar fosta preşedintă a femeilor pesediste din Slatina, ci şi încă preşedinta celor de la judeţ, Felicia Man, care a profitat de postarea Cristinei Tomireanu să se victimizeze un pic după revocarea de la Inspectoratul Şcolar. Scurt şi cu delete rapid, să nu se supere şefii…


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.