sâmbătă, noiembrie 28 www.impactinolt.ro

Fostul șef al IPJ Olt: ” Îmi doresc să facem o politică civilizată!”

După o perioadă în care PNL Olt s-a confruntat numai cu dezertări, organizația a bifat recent și o ”achiziție” – Ion Voicu, fost șef al Inspectoratului Județean de Poliție Olt. Fostul comandant al polițiștilor olteni se declară adeptul unui mod civilizat de a face politică și speră că partidul căruia i s-a alăturat va obține rezultate bune la următoarele alegeri.

”Gabi Buliteanu a fost cel care a stăruit și m-a convins să mă înscriu în PNL, să pun în slujba acestui partid experiența mea. Vreau să facem o echipă bună, sunt optimist. Așa cum i-am văzut eu, determinați, s-ar putea să facem o figură frumoasă la următoarele alegeri. Până atunci mai este însă de reconstruit, mai sunt multe de făcut. (…) Nu sunt politician, întotdeauna am fost un om al faptelor, un om căruia i-a plăcut să facă echipă, un om care a muncit în credință. Și cât am lucrat în poliție, 30 de ani, am făcut-o din pasiune și vreau să depun aceeași pasiune și în echipa pe care am ales-o acum și să ajut acești tineri”, a spus Ion Voicu.
Întrebat dacă își dorește să ocupe vreo funcție în partid, Voicu a afirmat că lasă acest lucru la aprecierea conducerii.
”Este prematur să discutăm despre așa ceva. Dacă dumnealor vor aprecia că pot face față unei funcții și îmi vor cere acest lucru – atunci da, dacă nu, stau în banca mea și acord sprijin de specialitate acolo unde mi se cere. Eu nu am mai făcut politică până acum, este ceva nou pentru mine. Ce pot să vă spun este că sper să rămân același om, cu același caracter, pentru că am văzut că oamenii când intră în politică își schimbă caracterul, poziția, demnitatea și așa mai departe. Eu sper că voi rămâne același om, dacă văd că nu mă regăsesc plec. Sunt foarte hotărât, dacă se face treabă cu corectitudine, cu onestitate și văd că există dăruirea necesară atunci da, vom face o echipă frumoasă”, a afirmat Ion Voicu.
Acesta a ținut să precizeze că este adeptul unui mod civilizat de a face politică.
”Înțeleg lupta politică și o să mă alătur și eu acestei lupte politice dar o voi face cu discernământ, cu raționament, nu în sistemul pe care îl mai vedem, acea tevatură cu jigniri și cu … Fiecare om are o demnitate, fiecare om trebuie respectat acolo unde e, în orice partid în care și-a ales să activeze. Îmi doresc să facem o politică civilizată, asta voi încerca să le imprim și celor mai tineri. Cred că așa trebuie să se facă politică, atacul la persoană îl fac în special cei care nu au cultura necesară”, a afirmat Ion Voicu.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.