miercuri, august 21 www.impactinolt.ro

Crimă la Tufeni. Fostul sclav de la Berevoiești și-a ucis tatăl

Crima oribilă în această dimineață în comuna Tufeni, unde un bătrân imobilizat la pat a fost ucis cu sălbăticie chiar de propriul fiu.

Bătrânul, care avea un picior tăiat, a fost bătut cu un scaun până și-a dat ultima suflare, trupul fără viață fiind găsit de fiica sa, care a alertat poliția.

„Bărbatul a fost găsit decedat în această dimineață de unul dintre membrii familiei sale. Solicitarea a fost primită prin apelul 112 în jurul orei 08:20, iar cadrele medicale au constatat că persoana prezenta multiple traumatisme în zona capului și a membrelor, loviturile fiind produse cu un corp dur”, a declarat  Alina Duminică, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Olt.

Autorul crimei este chiar fiul bătrânului – Ștefan Ionuț Iordache, unul din foștii sclavi de la Berevoiești, pe care rudarii îl țineau legat cu lanțuri. Eliberat anul trecut din sclavie, acesta se întorsese acasă, în comuna Tufeni, iar de ceva vreme lucra, se pare, ca cioban. Potrivit unor informații, tânărul are probleme psihice, în urmă cu câțiva ani fiind internat și diagnosticat cu schizofrenie.

 

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.