miercuri, ianuarie 16 www.impactinolt.ro

Domnu’ Moţ, „primărim” şi noi ceva?

Încurcate sunt căile viziunii noii administraţii puse Moţ în fruntea oraşului. O fi sublimă dar deocamdată lipseşte cu desăvârşire, iar o simplă privire asupra oraşului e suficientă pentru o astfel de concluzie. Ce intră şi ce iese din viziune? De unde începe şi unde se termină administraţia? Poate dacă în calitate de primar te mai plimbi şi pe jos, nu doar cu maşina de la CAO, mai auzi ce spun şi oamenii simpli cărora le promiteai marea cu sarea în campanie, nu doar lingăii care aşteaptă recompense, mai şi vezi una-alta. Ce ar fi de văzut? Un simplu exemplu, că sugestii nu ne permitem să dăm, există alţii plătiţi pentru asta.

Altădată punct de atracţie al frumosului şi costisitorului Expo Parc din Slatina, cascada ce curge de-a lungul scărilor nu mai este îmbietoare azi decât pentru broaşte. Sunt singurele care lipsesc ziua din peisajul dezolant în care mâzga a pus stăpânire pe treptele de granit. Alături de cascadă, scările pe care urci spre Esplanadă zâmbesc ştirb – trei plăci da, una ba. Nu e nevoie de mare lucru să-i redai frumuseţea acestui loc. Câţiva „frecători de mentă” de pe ştatul amicului Dumi înarmaţi cu perii ar putea face minuni în câteva ore la cascadă, şi tot în cîteva ore se pot pune la loc plăcile care lipsesc de la scări.

Domnu’ Moţ, dacă tot „s-a întâmplat împrumutul” pentru noi investiţii, aşa cum declaraţi public mai zilele trecute, nu s-ar putea întâmpla să împrumutaţi câte ceva şi din obiceiurile bune ale predecesorilor dvs. la primărie? Cum ar fi un pic de atenţie la modul în care arată oraşul pe care îl administraţi? Că se cam alege praful şi e păcat, că a costat al dracului de mult.

Şi dacă tot administrează Dumi de toţi banii, măcar să se vadă şi ceva în urma lui. Măcar cât să păcălească ochiul, că de DUS se tot duc toate pe apa Sâmbeteai…


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.