luni, februarie 17 www.impactinolt.ro

Păi ce făcuşi mă nene mă, „te lepezi de Satana”?

Băiat bun pentru PSD Olt până joi, când a demisionat din Guvern afirmând printre altele că viitorul trebuie scris „cu onoare şi cinste, nu cu impostură şi minciună”, iar „românii nu merită ce li se întâmplă acum”, Florin Jianu a devenit persona non grata pentru partid.

Acelaşi partid care până joi se mândrea cu reprezentanţii Oltului în ministere susţine acum, prin vocea preşedintelui executiv Marius Oprescu, că Jianu ar avea nişte „schelete” care ar putea să scoată capul din dulap.
„Demisia lui Florin Jianu este suspectă, aş putea spune că am auzit şi eu pe aici, se vorbeşte că ar avea ceva probleme şi probabil i-a fost frică văzând presiunile care sunt. Lumea vorbeşte că are probleme cu fondurile europene, nu înţeleg de ce a acceptat să se ducă ministru ştiind situaţia în care e”, a spus Oprescu.
Şi dacă de „schelete” nu şi-a adus aminte cât timp Jianu şi-a văzut de treaba lui în Guvern, la fel nu şi-a adus până acum aminte Oprescu nici că la numirea acestuia PSD Olt n-ar fi avut nici o treabă.
„Florin Jianu este într-adevăr din Olt, dar n-a avut niciodată girul şi susţinerea organizaţiei PSD Olt. Nu noi l-am propus şi n-a avut susţinerea noastră. Din punctul meu de vedere, a fost o greşeală numirea lui”, afirmă Oprescu.
Păi ce făcuşi mă nene mă, până acum numirile prin ministere erau o dovadă a aprecierii de care se bucură „Oltul puternic” la nivel central şi acum spuneţi că de fapt voi aţi fost doar martori la căratul apei?
Şi altă întrebare, vorba unui „clasic” în viaţă – dacă mâine se trezeşte şi Botănoiu, domnul secretar de stat născut la Teleorman dar asumat de PSD Olt, să spună că e de porc cu ordonanţa penalilor, vă deziceţi şi de el? Dar dacă Iordache ar visa urât la noapte şi s-ar trezi vorbind că s-au pus presiuni pe el?


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.