vineri, februarie 23 www.impactinolt.ro

PSD Olt confirmă. Schimbarea lui Stănescu nu e un simplu zvon

Un comunicat de presă al PSD Olt confirmă ceea ce până acum era prezentat ca un puci eșuat – schimbarea lui Paul Stănescu din funcția de președinte al PSD Olt este mai mult decât un simplu zvon.

Având în vedere propagarea în spațiul public a zvonului de înlăturare a Președintelui Organizației Județene, Paul Stănescu și susținerea tacită de către acesta a moțiunii de cenzură, Comitetul Executiv al Organizației Județene Olt a Partidului Social Democrat a adoptat următoarele hotărâri: 1. Organizația PSD Olt și parlamentarii noștri susțin actuala formulă de guvernare, pentru a duce la bun sfârșit proiectele asumate în fața electoratului, și NU votează moțiunea de cenzură; 2. Cu o prezență de 153 de persoane, adică 90% din numărul total al membrilor CEx, Președintele Paul Stănescu a primit un vot masiv de încredere de la primari, viceprimari, parlamentari, consilieri județeni și locali și președinți de organizații, obținând 152 voturi PENTRU, 1 vot ÎMPOTRIVĂ și 0 ABŢINERI în vederea continuării mandatului de președinte al organizației noastre.
De asemenea, Organizația noastră menționează că, cei care doresc preluarea conducerii PSD Olt, o pot face doar statutar și democratic și îi invităm să candideze în cadrul Conferinței Județene de Alegeri.

Un fel de frecție la un picior de lemn, ce a făcut azi CEx-ul PSD Olt. În primul rînd, suspiciunea trădării la moțiune planează nu asupra tuturor parlamentarilor de Olt, ci doar asupra lui Paul Stănescu. În al doilea rând, dacă ar fi vorba doar de un zvon fără șanse de concretizare, ce sens are să convoci CEx-ul pentru un vot de încredere? Ce să demonstrezi, și cui? Dacă de la centru chiar se vrea schimbarea conducerii de la Olt, ”reconfirmarea” de la nivel local e egală cu zero. Primarii vor vrea în continuare bani de investiții, pentru că se apropie un an electoral de care sunt direct interesați, și robinetul banilor nu se mai deschide de aici. Se deschidea odată, când reconfirmatul de azi era ministru… Nu mai e, așa că votul ”masiv” de încredere de care se vorbește în comunicat nu valorează mare lucru. E masiv până nu mai e deloc, că doar s-a mai întâmplat – tot așa îl susțineau și pe Ponta, și pe Dragnea…


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.