luni, decembrie 5 www.impactinolt.ro

După cuscră, Stănescu şi-a aranjat şi nevasta. O mai avea rude?

Pe modelul „brevetat” de colegul parlamentar Niţă de la ALDE Olt, care îşi angajase nevasta consilier în Ministerul Agriculturii, un loc călduţ i-a găsit consoartei şi Paul Stănescu, senator şi preşedinte PSD Olt. Fost profesor la şcoala din Vişina, soţia baronului de Olt este mai nou pensionară dar şi consilier la Ministerul Educaţiei.

În declaraţia de avere dată de Paul Stănescu la începutul mandatului de senator, în decembrie 2016, Marieta Stănescu figura cu un venit anual de 28.855 lei, încasaţi ca profesor la şcoala cu clasele I-VII din Vişina. În ianuarie 2017, o nouă declaraţie de avere a senatorului consemna acelaşi loc de muncă al soţiei şi acelaşi venit anual. Câteva luni mai târziu, mai exact în mai 2017, surprize – surprize: conform unei noi declaraţii, Marieta Stănescu a devenit pensionară, dar şi angajată pe bani publici în Ministerul Educaţiei, pe un post de consilier. O fi bine? O fi, că doar statul are nevoie de oameni cu experienţă!

„Cârlanii” pesedişti care şi-au tocit tălpile să convingă poporul ce program bun de guvernare are PSD-ul şi să-l scoată pe Stănescu senator pot să mai aştepte. N-au ei experienţă pentru astfel de posturi, da’ poate o capătă stând pe bară.

Deocamdată e de bine. Pentru baron, nu pentru cârlani – pe frate l-a făcut deputat de două ori, cuscra şi-a aranjat-o, nevasta la fel, aşteptăm şi restul rudelor…

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.