luni, februarie 17 www.impactinolt.ro

Judecat pentru delapidare, pus director

Problemele de ordin penal nu sunt nici pe departe un impediment în ocuparea unor funcţii de conducere. Pe principiul la modă în ultima vreme „n-ai dosare, n-ai valoare” pare să se fi căutat şi director pentru CAO Scorniceşti, până s-a găsit – fostul primar al oraşului. Angajat înainte de campania electorală ca inginer, Constantin Nedelea a fost propulsat în urmă cu aproximativ o săptămână direct pe scaunul de şef al instituţiei.

Proaspătul director al CAO Scorniceşti este trimis în judecată pentru abuz în serviciu şi delapidare, fapte pe care procurorii susţin că le-a săvârşit în perioada în care era primar al Scorniceştiului.
“Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina au finalizat cercetările şi au dispus la data de 08.05.2015 trimiterea în judecată a inculpatului Nedelea Constantin, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de abuz în serviciu (238 de acte materiale) şi delapidare (5 acte materiale), solicitând Judecătoriei Slatina menţinerea măsurii preventive a controlului judiciar faţă de inculpat şi menţinerea măsurii asigurătorii a sechestrului asupra bunurilor imobile aparţinând inculpatului Nedelea Constantin până la concurenţa valorii probabile a pagubei în sumă de 211.215,11 lei”, preciza un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina. Dosarul este pe rolul Judecătoriei Slatina, următorul termen la care şeful CAO Scorniceşti se va prezenta în boxa inculpaţilor fiind pe 13 februarie.

Fost PSD, PNL, PDL, PPDD, UNPR şi PMP, în funcţie de cum a bătut vântul avantajelor, Constantin Nedelea este vehiculat drept viitorul preşedinte al PSD Scorniceşti.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.