vineri, februarie 23 www.impactinolt.ro

IPJ Olt, fără adjuncți. Cristian Bădiță a picat concursul, lui Daniel Constantin i-a încetat împuternicirea

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Olt a rămas deocamdată fără nici un adjunct. Numit în funcție în urmă cu un an, comisarul șef Daniel Constantin a revenit la Poliția orașului Corabia, după ce împuternicirea sa la IPJ Olt a încetat pe 22 martie.

Pentru ocuparea funcției recent eliberate de Daniel Constantin nu a fost încă desemnat un alt ofițer, însă instituția nu va avea prea curând nici adjunct cu concurs.
Cel de-al doilea post vacant de adjunct al șefului IPJ Olt a fost scos la concurs la începutul acestei luni, singurul candidat înscris fiind comisarul șef Cristian Bădiță, de la Serviciul Rutier Olt, care nu a reușit să treacă de interviu. Nota minimă de promovare a probei de concurs era 7, iar Bădiță a luat 6,39, fiind declarat respins.

În ultima vreme, cam toți cei care candidează la una din funcțiile de conducere ale IPJ Olt par urmăriți de ghinion. Inclusiv actualul șef al instituției, comisarul șef Ionuț Ilinca, a picat la prima încercare cu 6,16, reușind să obțină notă de trecere la a doua încercare.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.